Apartmani

Dobrodošli u Alpha ski-camp ! Dobrodošli na Jahorinu !

o_namaApartmani Alpha ski-camp nalazi se na Jahorini u naselju “Velika Dvorišta”, odmah pored hotela Tamara. “Velika Dvorišta” je idilično naselje pored glavne ceste između Pala i olimpijskog centra Jahorina, koje je od Pala udaljeno 8 km, a od Ski liftova 3 km. U naselju se nalazi 150 vikendica i pansiona, hotel te Biatlonska staza po kojoj su „Velika Dvorišta“ poznata. U olimpijskom centru “Jahorina” (3 km) nalaze se različiti sadržaji za zabavu kao i mnogobrojne trgovine, a iz obližnje pekare u naselje se svakodnevno dostavlja svježi kruh. Put u naselju je osvjetljen javnom rasvjetom i čisti se tijekom cijele zime.

Novoizgrađena vikendica se sastoji od 4 apartmana, 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe. Solarij i Saunu, koji se nalaze u kući, našim gostima dajemo na raspolaganje potpuno besplatno. Parking je osiguran za desetak vozila ispred i iza objekta. Ukoliko do skijaških staza ne želite ići svojim automobilom, postoji mogućnost prijevoza koji ćemo za Vas rado organizirati. Za sve goste je omogućeno besplatno korištenje interneta te povoljnije korištenje usluga kuhinje u hotelu Tamara.

APARTMANI i SOBE

apartmanSvaki od naših apartmana sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice (sa tuš kabinom) i dnevnog boravka te male kuhinje sa stolom za blagovanje. Svi apartmani imaju kamin, centralno grijanje, televizor i DVD-Player, kao i sljedeći inventar: posteljina, fen, ručnici, štednjak, posuđe za 6 osoba, hladnjak.

2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe nalaze se u potkrovlju objekta. Sobe imaju dvije zajedničke kupaonice (sa tuš kabinom) i jednu zajedničku kuhinju, kao i sljedeći Inventar: posteljina, fen, ručnici, štednjak, posuđe za 6 osoba, hladnjak. U svim sobama se nalazi televizor sa DVD Player-om.

Parking mjesto je obezbjeđeno za desetak vozila ispred i iza objekta. Parking je pod video nadzorom. Ukoliko ne želite ići svojim automobilom do skijaških staza, postoji mogućnost prevoza koji ćemo za Vas rado organizovati. Za sve goste je omogućeno neograničeno, besplatno korištenje.

APARTMAN

DVOKREVETNA SOBA

TROKREVETNA SOBA