Ljetnja ponuda

Jahorina ljeti

ljeto

Kako biste mogli uživati u ljepotama prirode i u ljetnim mjesecima za Vas smo pripremili posebnu ponudu:

Period: 01.05. – 30.11.

  • Cijela kuća za 26 osoba – 250,00 € po danu
  • Apartman za 4 osobe – 35,00 € po danu
  • Trokrevetna soba – 25,00 € po danu
  • Dvokrevetna soba – 20,00 € po danu

U sve cijene su uključeni porezi, osim boravinske pristojbe koja se plaća posebno (1,10 Euro po osobi/danu). Djeca mlađa od 12 godina su oslobođena od plaćanja ove pristojbe.

Jahorina u toplijim mjesecima tijekom godine nudi izvanredne uvjete za odmor u prirodi, daleko od gradske gužve. Ako ne podnosite dobro ljetne vrućine, onda je ljetni odmor na planini pravi izbor za Vas, posebno zato što su temperature na planini ljeti znatno ugodnije nego u gradu.

Ljeto u planini može biti zanimljivije nego na obali. Čist zrak jednostavno poziva na šetnju, planinarenje, vožnju biciklom. Ljubitelji prirode će rado uživati u otkrivanju mnogobrojnih biljnih vrsta koje svoje stanište imaju na Jahorini.
Rijetka su mjesta kao što je Jahorina, gdje je priroda tako izdašna i darovano joj je sve što je čini primamljivom i prihvatljivom svima – vrhunskim sportašima, rekreativcima, lovcima, ribolovcima, planinarima, stočarima kao i onima čija su čula željna uživanja i spokoja u prirodnim ljepotama. Čist planinski zrak odmara ne samo tijelo, već i dušu!

Jahorina obiluje mnogobrojnim izvorima, a šume na Jahorini zauzimaju veliko prostranstvo. Zeleni dekor četinarskih šuma djeluje umirujuće, a miris četinarske smole osvježava organizam. Jahorina ima povoljnije klimatske elemente koji blagotvorno djeluju na zdravlje čovjeka. To se prije svega odnosi na kronične plućne bolesti, zatvorenu TBC, slabokrvnost, a čist zrak bogat kisikom i ozonom bez alergena ima smirujuće djelovanje na lakše nervne bolesti i povoljno utječe na oporavak od težih bolesti.

Jahorina ljeti Jahorina ljeti