Letnja ponuda

Jahorina ljeti

ljeto Letnja ponuda Letnja ponuda ljeto

Kako biste mogli uživati u ljepotama prirode i u ljetnim mesecima za Vas smo pripremili posebnu ponudu:

Period: 01.05. – 30.11.

  • Cela kuća za 26 osoba – 220,00 € po danu
  • Apartman za 4 osobe – 35,00 € po danu
  • Dvokrevetna soba – 20,00 € po danu
  • Trokrevetna soba – 25,00 € po danu

Period: 01.12. – 30.04.

  • Cela kuća za 26 osoba – 220,00 € po danu
  • Apartman za 4 osobe – 50,00 € po danu
  • Dvokrevetna soba – 20,00 € po danu
  • Trokrevetna soba – 30,00 € po danu

U sve cene su uključeni porezi, osim boravinske takse koja se plaća posebno (1,10 Euro po osobi/danu). Djeca mlađa od 12 godina su oslobođena od plaćanja ove takse.

Vazdušna banja – Odmorite dušu i telo u prirodi !

Jahorina u toplijim mjesecima tokom godine nudi izvanredne uslove za odmor u prirodi, daleko od gradske gužve. Ako ne podnosite dobro ljetne vrućine, onda je ljetni odmor na planini pravi izbor za vas, naročito zato što su temperature na planini ljeti znatno ugodnije nego u gradu.

Leto u planini može da bude interesantnije nego na obali. Čist vazduh naprosto mami na šetnju, planinarenje, vožnju biciklom. Ljubitelji prirode će rado da uživaju u otkrivanju mnogobrojnih biljnih vrsta koje svoje stanište imaju na Jahorini.

Retka su mjesta kao što je Jahorina, gdje je priroda tako izdašna i darovano joj je sve što je čini primamljivom i prihvatljivom svima vrhunskim sportistima, rekreativcima, lovcima, ribolovcima, planinarima, stočarima kao i onim čija su čula željna uživanja i spokoja u prirodnim ljepotama. Čist planinski vazduh odmara ne samo tijelo, već i dušu!

Jahorina obiluje mnogobrojnim izvorima, a šume na Jahorini zauzimaju veliko prostranstvo. Zeleni dekor četinarskih šuma djeluje umirujuće, a miris četinarske smole osvježava organizam. Jahorina ima povoljnije klimatske elemente koji blagotvorno djeluju na zdravlje čovjeka. To se prije svega odnosi na hronične plućne bolesti, zatvorenu TBC, malokrvnost a čist vazduh bogat kiseonikom i ozonom bez alergena ima smirujuće dejstvo na lakše nervne bolesti i povoljno utiče na oporavak od težih bolesti.

Jahorina ljeti Letnja ponuda Letnja ponuda jah1Jahorina ljeti Letnja ponuda Letnja ponuda jah21