Apartmani

Dobrodošli v Alpha ski-camp ! Dobrodošli na Jahorino !

o_nama Apartmani Apartmani o nama Dobrodošli v Alpha ski-camp! Dobrodošli na Jahorino! Alpha ski-camp se nahaja na Jahorini v naselju “Velika Dvorišta” takoj zraven hotela Tamara. “Velika Dvorišta” je idilično naselje poleg glavne ceste med Palama in Olimpijskim centrom Jahorina, ki je od Pala oddaljeno 8 km, a od ski liftov 3 km. V naselju se nahaja 150 vikendic in pansionov, hotel ter Biatlonska steza po kateri so “Velika Dvorišta” znana. V olimpijskem centru ” Jahorina” (3 km) se nahajajo različni načini za zabavo kakor tudi številne trgovine, a iz bližnje pekarne se v naselje vsak dan dostavlja sveži kruh. Pot v naselje je osvetljen z javno razsvetljavo in čisti se tokom cele zime.

Novoizgrajena vikendica ima 4 apartmana, 2 dvoposteljne in 2 troposteljne sobe. Solarij in Sauno, ki se nahajata v hiši, dajemo našim gostom na razpolago popolnoma brezplačno ( gratis). Parking je preskrbljen za deset vozil ispred in izza objekta. V kolikor do smučarskih stez ne želite iti s svojim avtomobilom, obstoja možnost prevoza, katerega bomo za Vas z veseljem organizirali. Za vse goste je omogočeno brezplačno koriščenje interneta ter ugodno koriščenje uslug kuhinje v hotelu Tamara.

APARTMANI IN SOBE

apartman Apartmani Apartmani apartmaniVsak od naših apartmanov ima dve spalnici, kopalnico ( s tuš kabino) in dnevnom sobom ter majhno kuhinjo z mizo za kosilo. Vsi apartmani imajo kamin, centralno gretje, televizor in DVD-Player, kakor tudi naslednji inventar: posteljnino, fen, brisače, štedilnik, posode za 6 oseb, hladilnik.

2 dvoposteljne in troposteljne sobe se nahajajo v podstrešju objekta. Sobe imajo dve skupni kopalnici (s tuš kabino) in eno skupno kuhinjo, kakor tudi naslednji inventar: posteljina, fen, brisače, štedilnik, posode za 6 oseb, hladilnik. V vseh sobah se nahaja televizor s DVD-Playerom.

Parking je preskrbljen za deset vozil izpred in izza objekta. Parkirišče je pod video nadzorom. V kolikor ne želite iti s svojim avtomobilom do smučarskih stez, obstoja možnost prevoza, katerega bomo za Vas z veseljem organizirali. Za vse goste je omogočeno neomejeno, brezplačno koriščenje.

APARTMAN

DVOPOSTELJNO SOBO

TROPOSTELJNO SOBO

SAVNA IN SOLARIJUM