Jahorina poleti

Jahorina poleti

ljeto Jahorina poleti Jahorina poleti ljeto

Kako bi lahko uživali v lepotah narave tudi v poletnih mesecih, za Vas smo pripravili posebno ponudbo:

01.05. – 30.11.

  • Cela hiša za 26 oseb – 220,00 € Evrov/dan
  • Apartman za 4 osebe – 35,00 € Evrov/dan
  • Dvoposteljna soba – 20,00 € Evrov/dan
  • Troposteljna soba – 25,00 € Evrov/dan

01.12. – 30.04.

  • Cela hiša za 26 oseb – 220,00 € Evrov/dan
  • Apartman za 4 osebe – 50,00 € Evrov/dan
  • Dvoposteljna soba – 20,00 € Evrov/dan
  • Troposteljna soba – 30,00 € Evrov/dan

Ponudba velja za period od 01.04. do 30.09. – v vse cene so vključeni davki, razen bivalne takse, ki se plača posebno (1,10 Evrov po osebi/dan). Otroci mlajši od 12 let so oproščeni za plačanje te takse.

Jahorina v toplejših mesecih tokom leta nudi izredne pogoje za odmor v naravi, daleč od mestnega vrveža. Če ne prenašate dobro poletne vročine, potem je poletni odmor na planini prava izbira za Vas, posebno zato, ker so temperature na planini značajno ugodnejše kot pa v mestu.

Poletje v planini je lahko bolj zanimljivo kot pa na obali. Čist zrak enostavno vabi na sprehod, planinarenje, vožnjo zs kolesom. Ljubitelji narave bodo z veseljem uživali v odkrivanju številnih rastlinskih vrst, ki imajo svoje stanišče na Jahorini.

Redka so mesta kot je Jahorina, kjer je narava tako radodarna in darovano ji je vse kar ji daje primamljivost in sprejemljivost vseh – vrhunskih športnikov, rekreativcev, lovcev, ribolovcev, planinarjev, ovčarjev, kakor tudi onih, kateri so željni uživanja in miru v naravnih lepotah. Čist planinski zrak opušča ne le telo temveč tudi dušo!

Jahorina obiluje z mnogimi izvori, a gozdovi na Jahorini zavzemajo veliko prostranstvo. Zeleni dekor borovih gozdov deluje umirujoče, a vonj borove smole osvežava organizem. Jahorina ima ugodnejše klimatske elemente, ki blagodejno delujejo na človeško zdravje. To se predvsem odnosi na kronične pljučne bolezni, zaprto TBC, slabokrvnost, a čist zrak ki je bogat s kisikom in ozonom brez alergenata ima umirujoče delovanje na lažje nervne bolezni in ugodno deluje na okrevanje od težjih bolezni.

Jahorina ljeti Jahorina poleti Jahorina poleti jah1Jahorina ljeti Jahorina poleti Jahorina poleti jah21