Zašto doći na skijanje na Jahorinu !?

Skijanje

Više razloga ima za to, najpovoljniji smještaj, najpovoljnije cijene ski pasova u regionu i šire, duge ski piste sa novosagradjenim šestosjedima, povoljne ski škole i oprema, jako povoljni restorani kao i blizina Sarajeva samo 20km i njegova raznovrsna  ponuda. Sve su to razlozi zbog kojih se ljubitelji skijanja odlučuju da dođu na Jahorinu.

Razlika u cijenama u odnosu na Austriju ili Švajcarsku je drastična, napr. cijena  dnevnog ski pasa u Austriji iznosi 50€ do 70€ a cijena ski pasa na  Jahorini iznosi 16€. Pored tog povoljne cijene smjestaja, koji  moze da zadovolji i najzahtjevnije goste.  Skijanje na Jahorini je privlačanije  i u odnosu na najveći ski centar u regionu, Kopaonik. U odnosu na Kopaonik staze na Jahorini su duže i dinamičnije, postoje crne piste, što je važno za istinske ljubitelje skijanja, a i cijene ski pasa i smeštaja su dosta povoljnije na Jahorini.

Svima kojima je važno dobro skijanje i dobar odmor za skromne novce, preporučujemo Jahorinu, jer odnos cijene i usluge je najbolji na Jahorini.